torsdag 5 januari 2012

mamma och moster i los Erfurtos

Fick besök av mami och moster i december. Vi gick runt omkring i stan och pa julmarknaden och at gott. Vädret var ocksa perfekt för lite promenader i stan. Lite för mycket shopping tror jag bara att det blev för mamma..men det är ingen överraskning:D

Joulukuussa mami ja täti tuli tänne Erfurtiin kylään. Käveltiin paljon kaupungilla, shoppailtiin, käytiin joulumarkkinoilla ja syötiin erittäin hyvin!

Domkyrkan


Julmarknaden



Mat i medeltida restaurangen :D

Ostkväll hemma
 

3 kommentarer:

  1. Paddan mamma får nog gå ner i vikt 10 kg sen kanske man slutar och shoppa allt som man ser och vill ha suck. Jag vill snart komma igen till Erfurt men först bort med fläsken fläsken.

    SvaraRadera
  2. Paddan Anna har helt samma känsla efter all choklad, choklad och choklad.
    I MISS U <3 får nog lov att komma till Erfurt snart!!

    SvaraRadera
  3. Hoh, så du har haft mycket för dig sen jag senast kurkka in hit!!!! Jag skulle ha sprungit hals över huvud i rena förskräckelsen från de där aporna! Huuu...

    Din mamma hade lämnat en såååå rörande kommentar hos mig, att jag är nästan tårögd! Hon kan nog överdrivandets ljuva konst hon! Om hon skulle se allt detta på riktigt - i verkligheten, skulle nog stämma mig för bedregeri! Det är nog bara en synvilla jag visar! Här finns inget annat än lort, skräp, skrot och en massa skit!!!!
    Tro mig!

    Hälsa henne!!!!!

    Kram på dig Ronja!
    -Pia-

    SvaraRadera